Keramika

keramiekcentrum Lievegem
18 december 2023

Doe een waardebon van Keramika cadeau!

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor eindejaar Bestel een cadeaubon van Keramika! De cadeaubon kan gebruikt worden om…

Read More…

18 augustus 2023

Keramika on line cursusplatform

Op www.keramiek-workshop.be, ons nieuwe on line keramiekplatform hebben de 4 cursussen klaar staan. 2x opbouw en 2x draaien voor gevorderden. Voor wie op eigen tempo overal wil kunnen werken!

Wij willen van keramiek-workshop.be een keramiekplatform waar je terecht kan voor on line workshops, vragen stellen, info uitwisselen en ervaringen delen met andere cursisten….

Read More…

initiatie draaien pottenbakken

Huur een draaischijf bij Keramika

Bij Keramika kan je voor een kleine prijs een draaischijf huren. Je betaalt 50 euro per week. Vanaf de vierde week betaal je zelfs minder. Een pak draaiklei is inbegrepen. Boek je schijf op https://www.huren.keramika.be…

Read More…

19 januari 2022

Inhaallessen online inplannen

Bij Keramika kan je nu online je inhaalles inplannen. Kan je eens niet komen door ziekte, ben je op reis of om een andere reden, dan kan je nu op een online agenda terecht waarbij je zelf een inhaalles kan inplannen. Je vult je naam in op het lesmoment waar nog een vrije plaats is en klaar!…

Read More…

Online cursus nu permanent te koop

Samen met Nele van De Cursist heeft Françoise 2 online cursussen gemaakt. Deze kan je vanaf nu op elk moment van het…

Read More…

8 november 2021

Dag van de Ambachten 2021

Op zondag 21 november opent Keramiekcentrum Keramika haar deuren voor iedereen die meer wil te weten komen over keramiek. De Dag van de Ambachten is een nationaal evenement open voor alle Belgische ambachtslieden.
Vanaf 11u tot 18u is iedereen welkom voor een doorlopende demonstratie van draaien en afdraaien, een rondleiding in het atelier met uitleg over keramiek en de workshops en een tentoonstelling en verkoop van handgemaakte keramiek….

Read More…

13 september 2021

Nieuwe draaicursussen Keramika@ClayMates

We starten met nieuwe lessenreeksen pottendraaien Keramika@ClayMates, inClayMates“, het “open access” keramiekatelier van Caroline Delbecque in Sint-Denijs-Westrem. Bijkomende lessen op maandag en donderdag!

Read More…

30 november 2020

Online cursussen draaien met Françoise Busin en De Cursist

Naast de lessen in het atelier bieden wij ook 2 onlinecursussen met docent Françoise Busin in samenwerking met De Cursist, alias Nele…

Read More…

25 oktober 2020

Keramika@ClayMates – keramieklessen

We starten met een nieuwe les pottendraaien en dat op een nieuwe locatie! Het atelier van Lievegem is groot en draait op volle capaciteit. Toch zijn de wachtlijsten lang. Daarom gaan we samenwerken met “ClayMates“, het gloed nieuw “open access” atelier van Caroline Delbecque.

Read More…

12 september 2019

In de pers: Pottenbakken, wat moet dat kosten? – De Standaard

Keramiste Françoise Busin van Keramika aan het woord in de De Standaard van donderdag 12 september 2019. Lees het artikel hier digitaal….

Read More…