Intensieve workshop draaien 4 tot 8 maart 2019

Wanneer? 04/03/2019 - 08/03/2019

Plaats: Keramika keramiekcentrum Lievegem


Maandag 4 tot vrijdag 8 maart 2019 (krokusvakantie)
van 9.30u tot 16.30u
Met Françoise Busin.

Een workshop van 5 dagen intensief oefenen onder individuele begeleiding.
Voor beginnelingen en gevorderden.
Maximum 13 deelnemers.

Als gevorderde krijg je een programma op maat: je legt samen met Françoise je objectieven vast: vb. een bepaalde vorm leren draaien of met meer klei werken.
Als beginneling leer je de basis van het pottendraaien: centreren en optrekken. Je zal kleine voorwerpen als tassen en kommen kunnen maken.

WACHTLIJST
Deze workshop is helaas reeds volzet. We werken met een wachtlijst.
Wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mailtje naar wachtlijst@keramika.be met vermelding van de workshops, je naam en je gsm-nummer. Hier vind je meer info over de wachtlijsten.

Wanneer?

Pottendraaien: Maandag 4 tot vrijdag 8 maart 2019 van 9.30u tot 16.30u.
De glazuursessie gebeurt later en kost 60€. We spreken af tijdens de workshop. Je kan ook tijdens de wekelijkse les je potten glazuren. Tijdens de workshop zullen we afspreken wie wanneer kan.

 

Prijs:

330€
Inbegrepen: 2 pakken klei en biscuitbak van 15 potten.
De glazuursessie gebeurt later en kost 60€. We spreken af tijdens de workshop. Je kan ook tijdens de wekelijkse les je potten glazuren. Tijdens de workshop zullen we afspreken wie wanneer kan.
Klei kan je ook ter plaatse kopen: 10€ per pak van 10kg.

Hoe inschrijven?

Je kunt je inschrijven door te mailen info@keramika.be.
Gelieve niet te betalen vóór je een positieve bevestigingsmail van je inschrijving gekregen hebt. Je inschrijving is pas geldig na het betalen van 330€ op rekeningnummer BE03 0014 7932 6384 van Françoise Busin met vermelding “WAkrokus2019” en je naam.

Annulatie

Annuleer je één maand voor het begin van de workshop? We betalen graag het saldo terug verminderd met 30€ administratiekosten.
Annuleer je minder dan één maand voor het begin van de workshop? Enkel als iemand die op de wachtlijst staat je plaats kan innemen betalen we je inschrijvingsgeld terug verminderd met 30€ administratiekosten. Er zijn vaak wachtlijsten, dus laat het ons snel weten als je er niet bij kan zijn.

Waar?

Keramiekcentrum Keramika
Jagerpad 52
9950 Waarschoot
Bekijk routeplan

Keramieklessen Keramika Gent Eeklo
Keramika keramiekatelier Keramieklessen pottenbakken
Keramika pottendraaien keramieklessen
Keramiekles draaien - Gent Keramika