Over wachtlijsten en workshops

Onze filosofie

We organiseren een heleboel wekelijkse lessen bij Keramika. Daarnaast zijn er initiaties (voor beginners), intensieve draaiworkshops en workshops rond een specifiek onderwerp (vb porselein, groot draaien, printtechnieken, …) waarbij we gewoonlijk keramisten uitnodigen.

We zien deze workshops als een aanvulling voor de cursisten die les volgen. Daarom geven we de mensen die reeds les volgen voorrang om zich in te schrijven voor alle workshops. Voor de plaatsen die nog vrij zijn kan iedereen inschrijven.  Als de workshops op de website aangekondigd worden sturen we een mailing rond. Je kan je hiernaast inschrijven op de Keramika nieuwsbrief.

We kunnen onmogelijk op voorhand wachtlijsten maken voor workshops die nog moeten georganiseerd worden. Dat vergt veel tijd en coördinatie en past ook niet in ons systeem.

Wat kan wel?

Je aanmelden voor de wachtlijst van een workshop. Stuur een mail met naam en contactgegevens (GSM-nummer) en de workshop (data) waarvoor u op de wachtlijst wil naar wachtlijst@keramika.be. We nemen contact op als er een plaats vrij komt. Het gebeurt regelmatig dat iemand moet annuleren voor een workshop wegens ziekte of andere omstandigheden.

Indien er genoeg interesse is proberen we de workshop zeker opnieuw  te organiseren!

Op maat voor groepen

We richten ook workshops op maat in op vraag van een groep geïnteresseerden. Naargelang de capaciteit en bezetting van het atelier kijken we hoe en volgens welke formule we een workshop kunnen inplannen. Je kan zelf aangeven wat je precies wil. Er zijn 11 draaischijven. Het is dus financieel het interessantst om met een groep van 11 personen de kosten te delen. Meer info over workshops op maat vind je hier.

privésessie keramiek - teambuilding - vrijgezellen