Intensieve workshop draaien met Sarah Verwilst van 12 tot 16 juli 2021

Wanneer? 12/07/2021 - 16/07/2021

Plaats: Keramika@claymates


VOLZET

Maandag 12 tot vrijdag 16 juli 2021 – van 9u30 tot 16u30. 

Keramika@ClayMates te Sint-Denijs-Westrem.

Met Sarah Verwilst. 

Voor beginners en gevorderden.

Een workshop van 5 dagen om intensief te oefenen onder individuele begeleiding. 
Maximum 13 deelnemers. 

Inschrijven door te mailen naar info@keramika.be. Gelieve niet te betalen vóór je een bevestigingsmail van je inschrijving gekregen hebt. Tip: Voeg ons mailadres bij je “contactpersonen” toe om te vermijden dat onze mails in je spam zouden terechtkomen.

Beginners leren stap per stap centreren en optrekken. Eens je de basis onder de knie hebt, zal je tassen en kommen leren maken. Als gevorderde krijg je een programma op maat. We vertrekken van je niveau en leggen samen je objectieven vast: vb. een bepaalde vorm leren draaien of met meer klei werken. Van maandag tot woensdag draaien we, op donderdag en vrijdag wordt er afgedraaid en gedecoreerd. Na de workshop worden 15 van je gemaakte stukken biscuit gebakken.  

Wanneer?

Maandag 12 tot vrijdag 16 juli 2021 van 9u30 tot 16u30. 

Waar?

Keramika@ClayMates

Twaalapostelenstraat 6
9051 Sint-Denijs-Westrem

Prijs:

390€  inbegrepen: klei en biscuitbak van 15 potten 

Omdat het onzeker is welke Corona-maatregelen er tijdens de zomer zullen gelden en of de workshops zullen mogen doorgaan, vragen we bij inschrijving een voorschot van 120 euro. Die wordt volledig terugbetaald in het geval dat je workshop niet mag doorgaan wegens Corona. 

Glazuren:

De glazuursessie is optioneel en kost 80€. We spreken een datum af tijdens de workshop. Indien je wekelijkse lessen volgt/gaat volgen, kan je je potten ook dan glazuren.

Hoe inschrijven?

Je kunt je inschrijven door te mailen info@keramika.be. Gelieve niet te betalen vóór je een bevestigingsmail van je inschrijving gekregen hebt. Tip: Voeg ons mailadres bij je “contactpersonen” toe om te vermijden dat onze mails in je spam zouden terechtkomen.
Je inschrijving is pas geldig na het betalen van het voorschot van €120 op rekeningnummer BE03 0014 7932 6384 van Françoise Busin met vermelding WA2. Het saldo dient betaald te worden 30 dagen voor het begin van de workshop, daarvoor zal je een uitnodiging per mail krijgen.

Annulatie

Annuleer je één maand voor het begin van de workshop? We betalen graag je inschrijvingsgeld terug verminderd met 30€ administratiekosten. Annuleer je minder dan één maand voor het begin van de workshop? Enkel als iemand op de wachtlijst je plaats kan innemen, betalen we je inschrijvingsgeld terug verminderd met 30€ administratiekosten. 

Keramieklessen Keramika Gent Eeklo
Keramika keramiekatelier Keramieklessen pottenbakken
Keramika pottendraaien keramieklessen
Keramiekles draaien - Gent Keramika