Intensieve workshop draaien met Françoise Busin van 24 tot 28 juli 2023

Wanneer? 24/07/2023 - 28/07/2023

Plaats: Keramika keramiekcentrum Lievegem


Maandag 24 tot vrijdag 28 juli 2023

Van 9u30 tot 16u30. 

Met Françoise Busin. 

Voor beginners en gevorderden.

Een workshop van 5 dagen om in kleine groep intensief te oefenen onder individuele begeleiding met een professionele keramiste. 
Maximum 11 deelnemers. 

Beginners leren stap per stap centreren en optrekken. Een workshop van een week volgen is de ideale start om te leren draaien. Door dag na dag te oefenen ontwikkel je snel de nodige fijne motoriek.  Eens je de basis onder de knie hebt, zal je tassen, bekers en kommen leren maken.

Als gevorderde krijg je een programma op maat. We vertrekken van je niveau en leggen samen je objectieven vast: vb. een bepaalde vorm leren draaien of met meer klei werken. Je wordt op maat begeleid door een professionele keramiste. Je gaat nieuwe uitdagingen aan en door intens te oefenen voel je snel vorderingen in je draaitechnieken.

Van maandag tot woensdag draaien we, op donderdag en vrijdag wordt er afgedraaid en gedecoreerd. Na de workshop worden 15 van je gemaakte stukken biscuit gebakken.  

Wanneer?

Maandag 24 tot vrijdag 28 juli 2023 van 9u30 tot 16u30. 

Waar?

Keramika Keramiekcentrum
Jagerpad 52 
9950 Lievegem

Prijs:

395€,  inbegrepen: 2 pakken klei en biscuitbak van 15 potten 

Glazuren:

De glazuursessie is optioneel en kost 110€. We spreken een datum af tijdens de workshop. Indien je wekelijkse lessen volgt/gaat volgen, kan je je potten ook dan glazuren.

Hoe inschrijven?

Je kan on line inschrijven via het formulier beneden op de pagina. 

Tip: Voeg ons mailadres bij je “contactpersonen” toe om te vermijden dat onze mails in je spam zouden terechtkomen.

Annulatie

Annuleer je één maand voor het begin van de workshop? We betalen graag je inschrijvingsgeld terug verminderd met 30€ administratiekosten. Annuleer je minder dan één maand voor het begin van de workshop? Enkel als iemand op de wachtlijst je plaats kan innemen, betalen we je inschrijvingsgeld terug verminderd met 30€ administratiekosten. 

Reserveringen

Deze cursus is volgeboekt.

Keramieklessen Keramika Gent Eeklo
Keramika keramiekatelier Keramieklessen pottenbakken
Keramika pottendraaien keramieklessen
Keramiekles draaien - Gent Keramika