Categories
evenementen

Dag van de Ambachten 2021

21 november 2021 bij Keramika te Lievegem

Op zondag 21 november opent Keramiekcentrum Keramika haar deuren voor iedereen die meer wil te weten komen over keramiek. De Dag van de Ambachten is een nationaal evenement open voor alle Belgische ambachtslieden.

Vanaf 11u tot 18u is iedereen welkom voor een doorlopende demonstratie van draaien en afdraaien, een rondleiding in het atelier met uitleg over keramiek en de workshops en een tentoonstelling en verkoop van handgemaakte keramiek.

Françoise Busin heeft al meer dan 30 jaar ervaring in keramiek en is een erkende ambachtsvrouw in België. Ze maakt serviesgoed op een draaischijf en geeft haar kennis al meer dan 25 jaar door in haar atelier. Tijdens de Dag van de Ambachten krijg je een unieke kans om haar werk en atelier te bezichtigen.

Hopelijk tot dan!

Meer info over dit evenement op de website van de Dag van de Ambachten.