Categories
keramieklessen

Nieuwe draaicursussen Keramika@ClayMates

Vanaf oktober 2021 starten we met extra lessen pottendraaien op onze nieuwe locatie bij Claymates in Sint-Denijs-Westrem! Schrijf nu in voor de bijkomende draaicursussen op maandag en donderdag met Sarah Verwilst!

Alle info op een rijtje:

Elke maandag van 14u tot 17u

Elke maandag van 19u tot 22u30 (wachtlijst)

Elke donderdag van 14u tot 17u

Nieuwe locatie!

bij Atelier ClayMates,
Twaalfapostelenstraat 6
9051 Sint-Denijs-Westrem

Met docent Sarah Verwilst

Voor beginners en gevorderden, max 10 deelnemers

Meer info over ClayMates:

Het atelier van Lievegem is groot en draait op volle capaciteit. Toch zijn de wachtlijsten lang. Daarom begonnen vorig jaar  samen te werken met “ClayMates“, het gloed nieuw “open access” atelier van Caroline Delbecque in Sint-Denijs-Westrem.