Categories
keramieklessen kinderen

Keramikids – kleien voor kinderen

keramikids_logo-wittebg
Onder de noemer “Keramikids” zijn we begonnen met wekelijkse lessen keramiek voor kinderen. Caroline Kesteleyn begeleidt elke woensdagnamiddag van 14 u to 16u kinderen bij het experimenteren met klei in al zijn vormen. Op het programma:  beeldjes maken,  potten en schalen opbouwen, dieren boetseren en eigen juwelen en maskers ontwerpen. Af en toe kruipen de Keramikids achter de draaischijf.

 

Boetseren met klei is een heel leuke en verrijkende ervaring voor kinderen. Kleien ontwikkelt niet alleen hun creativiteit, maar ook hun handvaardigheden en ruimtelijk inzicht.

Meedoen? op de keramikids website vind je alle informatie over de lesmomenten en inschrijving. Het is mogelijk om eerst ene proefles te volgens voor je definitief beslist om in te schrijven. Instappen kan het hele jaar door (indien er plaats is) of per kwartaal.

Waar?
Keramika Keramiekcentrum
Jagerpad 52
9950 Waarschoot

Experimenten met Raku

 

De eerste keer draaien