Categories
keramieklessen

Schrijf je in op de wachtlijst van Keramika.

Schrijf je zeker in op de wachtlijst, want na elke lessenreeks komen er altijd een aantal plaatsen vrij. Dan word je hiervan op de hoogte gebracht via mail.

Bij Keramika werken we met een wachtlijst voor alle lessen die volzet zijn. Alle cursisten van een bepaalde lessenreeks krijgen namelijk voorrang om zich in te schrijven voor de volgende reeks. Met andere woorden, er komt pas een plaats vrij als iemand beslist om te stoppen en daarom is het ook nog niet mogelijk om in te schrijven op een latere lessenreeks.

Op de pagina “Wekelijkse lessen” zie je een overzicht van alle lessen die worden aangeboden, als je doorklikt naar de les die je interesseert zal je een link vinden om je in te schrijven op de wachtlijst als de les reeds volzet is.